ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΓΚΟ

Πώς μπορώ να δώσω Όγκο στα Μαλλιά;

Όταν τα μαλλιά σας χρειάζονται περισσότερο όγκο, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν δύο φορές και ξεβγάλετε πολύ καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε conditioner μόνο στις άκρες. Στεγνώστε το με σεσουάρ με κυκλικές κινήσεις, για να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία πριν εφαρμόσετε το προϊόν styling.

Εφαρμόστε το προϊόν styling και βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά, αυτό θα επιτρέψει στο στυλ σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

FULLY

Ένα αντιοξειδωτικό σαμπουάν χωρίς γλουτένη γεμάτο εκχυλίσματα φρούτων που προστατεύουν τα μαλλιά, Αλόη που αυξάνει την ενυδάτωση και πρωτεΐνες ρυζιού που δίνουν όγκο στα μαλλιά.

Βάλτε στα χέρια σας, εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και ξεβγάλετε.

INFUSION

Ενυδατική θεραπεία που αλλάζει ριζικά τα μαλλιά μόνο 60 δευτερόλεπτα. Δίνει  ζωντάνια, απαλείφει τους επιβαρυντικούς παράγοντες και προστατεύει. Περιέχει Acai που επανορθώνει τα μαλλιά, φύλλα αλόης για αναδόμηση και βούτυρο καριτέ για ενυδάτωση.

Εφαρμόστε μετά το λούσιμο, αφήστε να δράσει για ένα λεπτό και ξεβγάλετε καλά.

ANTIDOTE

Αναζωογονητική κρέμα που συνδυάζει ένα προϊόν θεραπείας και ένα προϊόν styling. Περιέχει 17 συστατικά που αγκαλιάζουν κάθε ίνα, εξισορροπώντας την πορώτητα και την υφή. Δέκα από αυτά τα συστατικά λειτουργούν ως θεραπεία και επτά προετοιμάζουν τα μαλλιά για το styling.

Είναι το ιδανικό προϊόν για να χρησιμοποιηθεί ως βάση πριν από προϊόντα styling. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρύ προϊόν styling εφαρμοζόμενη σε όλα τα μαλλιά.

TEXTURIZ

Ένα προϊόν με διπλή δράση: ως ξηρό σαμπουάν, χρησιμοποιήστε στις ρίζες για να απορροφήσετε τη λιπαρότητα και να ανανεώσετε το look σας, δίνοντας φρέσκια και καθαρή όψη στα μαλλιά.

Σαν προϊόν υφής, χρησιμοποιήστε σε όλα τα μαλλιά για να δώσετε όγκο.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.