ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Πώς μπορώ να προστατεύσω το χρώμα των μαλλιών μου;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προστατέψετε το χρώμα σας: περιμένετε 48 ώρες για να λούσετε τα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή του χρώματος, χρησιμοποιήστε μόνο σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, διατηρήστε τα μαλλιά σας καλά ενυδατωμένα και στη συνέχεια προσθέστε STAINED GLASS στο conditioner ή τη θεραπεία σας και χρησιμοποιήστε conditoner-θεραπεία  χωρίς ξέβγαλμα για να προστατέψετε τα μαλλιά.

CURE SHAMPOO

Ένα σαμπουάν επανόρθωσης που διατηρεί την υγρασία, αυξάνει την ελαστικότητα των μαλλιών, μειώνει το σπάσιμο χάρη στη βιταμίνη Β5. Περιέχει ένα ειδικό μείγμα αμινοξέων που ονομάζεται Prodew 500 που ενισχύει τη δομή των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα επανορθώνει την επιφανειακή φθορά και προστατεύει το χρώμα.

Βάλτε στα χέρια σας, εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και ξεβγάλετε.

CURE CONDITIONER

Ένα αναζωογονητικό conditioner που θρέφει, απαλύνει και εξισορροπεί το pH χάρη στις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει μεταξύ των συστατικών του. Επιπλέον, δεν αλλάζει το χρώμα.

Εφαρμόστε πριν ή μετά το σαμπουάν και δημιουργήστε το επιθυμητό χτένισμα.

CURE SPRAY

Spray επανόρθωσης, ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Μια θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα που ξεμπερδεύει, φροντίζει και ηρεμεί, αφήνοντας τα μαλλιά ελαφριά και χωρίς βάρος. Περιέχει Αλόη που επανορθώνει, Πανθενόλη που προσφέρει απαλότητα, και ένα μείγμα πρωτεϊνών που αναδομούν τα μαλλιά.

Μετά το πλύσιμο, ψεκάστε σε βρεγμένα μαλλιά.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.