ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πώς μπορώ να μειώσω τη λιπαρότητα;

Το να διατηρείτε τα μαλλιά καθαρά είναι το κλειδί για τη μείωση της λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής. Το καθημερινό λούσιμο των μαλλιών δεν είναι αρκετό, χρησιμοποιήστε SHIFT πριν το λούσιμο δύο φορές την εβδομάδα. Κάντε απαλό μασάζ με το σαμπουάν σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, προσέχοντας να μη δημιουργήσετε υπερβολική τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη λιπαρότητα.

Εφαρμόστε το conditioner από το μέσο της τρίχας ως τις άκρες, αποφεύγοντας την εφαρμογή του στις ρίζες. Αποφύγετε τη χρήση σεσουάρ και εργαλείων styling όσο το δυνατόν περισσότερο και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

REGIMEDY DETOX

Η Σιερά Detox απομακρύνει τους ρύπους, τις τοξίνες, τα μέταλλα και τη συσσώρευση καταλοίπων. Τα οργανικά έλαια τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, προωθώντας έτσι ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής για την ανάπτυξη δυνατών και υγιών μαλλιών.

Η Detox καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια που χρειάζονται τα μαλλιά σας ενώ προετοιμάζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας ώστε να δεχτούν άλλες θεραπείες.

Η Detox μπορεί ακόμη να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το ξεφλούδισμα.

ΒΕΑCHY SPRAY

Μια ελαφριά φόρμουλα φυσικών αλάτων δίνουν υφή στα μαλλιά. Περιέχει βιταμίνη Β5 που καταπολεμά την ξηρότητα που συνήθως συνδέεται με τη χρήση σπρέι αλατιού. Τονώνει τα φυσικά κύματα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά προσφέροντας υφή.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.