ΦΡΟΝΤΙΔΑ EXTENSIONS

Πώς μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;

Πριν από το σαμπουάν και το conditioner, πρέπει να χτενίσεις απαλά. Χρησιμοποίησε ένα απαλό σαμπουάν και conditioner για να τα διατηρήσεις τα extensions σε άριστη κατάσταση. Ένα ξηρό σαμπουάν και ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα θα είναι οι σύμμαχοί σου.

CURE

Όλα τα μαλλιά έχουν υφή: κάποια είναι λεπτά, άλλα είναι σγουρά. κάποια κυματιστά και άλλα είναι λεία. Τα μαλλιά μπορεί να είναι χοντρά και ατίθασα, να είναι φριζαρισμένα, ή βαριά και εύκολα στον χειρισμό.

Όποια και αν είναι η υφή σου, η σειρά Cure θα σε βοηθήσει να το ελέγξεις.

TEXTURIZ

Ένα προϊόν με διπλή δράση: ως ξηρό σαμπουάν, χρησιμοποιήστε στις ρίζες για να απορροφήσετε τη λιπαρότητα και να ανανεώσετε το look σας, δίνοντας φρέσκια και καθαρή όψη στα μαλλιά.

Σαν προϊόν υφής, χρησιμοποιήστε σε όλα τα μαλλιά για να δώσετε όγκο.

REFORMER

Spray για γρήγορη στερέωση. Δρα ως θερμοπροστατευτικό ενώ ταυτόχρονα δίνει φόρμα. Μπορείτε να χτενίσετε και να δώσετε ξανά φόρμα τα μαλλιά σας όσες φορές θέλετε. Αφού τα χτενίσεις, τα μαλλιά παραμένουν απαλά και με φόρμα χωρίς κατάλοιπα.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.