ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Πώς μπορώ να καθαρίσω βαθιά τα μαλλιά μου;

Η συσσώρευση κατάλοιπων οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: ρύπανση, χλώριο, ιδρώτα, λιπαρότητα και ακόμη και νεκρά κύτταρα του δέρματος. και αυτό μας προκαλεί δυσκολίες κατά το χτένισμα των μαλλιών μας. Αποφύγετε τα κατάλοιπα χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό σαμπουάν συνοδευόμενο από μια ελαφριά θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα.

Συνιστάται η εφαρμογή δύο φορές το μήνα.

PURIFY

Το Purify είναι ένα σαμπουάν με φυτική βάση,  καθαριστικό και χωρίς parabens που εξαλείφει από τα μαλλιά κατάλοιπα και χημικά στοιχεία.

Ενώ πολλά σαμπουάν είναι κατασκευασμένα για να καθαρίζουν απαλά εμπεριέχουν μια μεγάλη ποσότητα από ενυδατικά συστατικά που καθαρίζουν, το Purify χρησιμοποιεί περισσότερα καθαριστικά συστατικά για να εκλείψει όλα τα ανεπιθύμητα κατάλοιπα και τους ρύπους από τα μαλλιά. Η φόρμουλα από ένα μείγμα οξέων, πρωτεϊνών και ενυδατικών παραγόντων για ενδυνάμωση, αύξηση της ελαστικότητας και ενυδάτωση, επαναφέρει την υγεία, την λάμψη των μαλλιών και τα προετοιμάζει για θεραπεία.

Λούστε τα μαλλιά, ξεβγάλετε και επαναλάβετε. Στο δεύτερο χέρι, αφήστε τον αφρό να δράσει στα μαλλιά για 2 έως 3 λεπτά για να εξαλείψει όλους τους ρύπους και να καθαρίσει σε βάθος τα μαλλιά.

Τα μαλλιά σας είναι τώρα έτοιμα για θεραπεία, χρώμα ή χημική θεραπεία.

CURE SPRAY

Spray επανόρθωσης, ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Μια θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα που ξεμπερδεύει, φροντίζει και ηρεμεί, αφήνοντας τα μαλλιά ελαφριά και χωρίς βάρος. Περιέχει Αλόη που επανορθώνει, Πανθενόλη που προσφέρει απαλότητα, και ένα μείγμα πρωτεϊνών που αναδομούν τα μαλλιά.

Μετά το πλύσιμο, ψεκάστε σε βρεγμένα μαλλιά.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.