Αποστολή, επιστροφές και ακυρώσεις

Αποστολή
Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται ασφαλισμένες μέσω εταιρειών express μεταφοράς με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Το ποσό των εξόδων αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας ανάλογα με τον προορισμό.

Οι αποστολές και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις αργίες.

Για αγορές κάτω των 60 € το κόστος αποστολής θα είναι 5 €.
Για αγορές άνω των 60 € το κόστος αποστολής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ
Χρόνος παράδοσης 48 ώρες. για παραγγελίες που γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις αργίες.

Σε καθορισμένες ημερομηνίες όπως τα Χριστούγεννα,η παράδοση εντός 72 ωρών δεν είναι εγγυημένη λόγω του μεγάλου όγκου εμπορευμάτων στις εταιρείες μεταφορών. Μετά τις περιόδους διακοπών, η αποστολή ενδέχεται να διαρκέσει επιπλέον 24 ή 48 ώρες λόγω του μεγάλου όγκου των εκκρεμών αποστολών.

Σε αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές , το κόστος αποστολής θα διαμορφώνεται +3€ ενώ η παράδοση μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 24 ή 36 επιπλέον ωρών εργασίας, όταν αντιμετωπίζονται ειδικές καταστάσεις.

Έχετε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων για να μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος ή εσφαλμένης αποστολής. Δεν γίνεται δεκτός άλλος τύπος επιστροφών.

Είναι βασική απαίτηση να επικοινωνήσετε γραπτώς μέσω του email info@iconhome.gr

Επιστροφή
Σε περίπτωση επιστροφής για λανθασμένη αποστολή, θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς και η συσκευασία του προϊόντος έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται κατά τη μεταφορά. Η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνει αποδεκτή όταν υπάρχουν εμφανή σημάδια χρήσης.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο χρήστης θα πρέπει προσπαθήσει να παραδώσει το προϊόν στις καλύτερες συνθήκες.

Η επιστροφή του ποσού θα επιστραφεί σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο η αγορά είχε αρχικά πληρωθεί και υπό τον όρο ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Ακυρώνω παραγγελία
Οι παραγγελίες στο iconhome.gr συνήθως γίνονται γρήγορα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία για προϊόντα δωρεάν και χωρίς να δώσετε καμία εξήγηση εφόσον δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε ακύρωση παραγγελίας. Το προσωπικό του iconhome.gr θα σας ενημερώσει εάν η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμα και ως εκ τούτου μπορεί να ακυρωθεί.

Εάν ναι, θα σας στείλουμε ένα email και δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για ακύρωση.

Πληρωμές

Το κατάστημά μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους λογαριασμούς.

EUROBANK
GR3002602680000410200718927

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR6001721350005135086800447

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR6801106720000067200308640

ALPHA BANK
GR5701401480148002002009232

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας με email στο info@iconhome.gr το αποδεικτικό για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

3. Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας σας (MasterCard, Visa, Amex, Maestro) μέσω του κέντρου συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς. (Σύντομα Διαθέσιμο)

4. Με PayPal

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας ολοκληρώνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του PayPal και χρεώνεται με 1,00€ ανά συναλλαγή.