Ασφαλής αγορά
Στο iconhome.gr χρησιμοποιούμε τεχνολογία ασφαλείας SSL, η οποία σας επιτρέπει να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας και να αποτρέψετε την πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η πιο σημαντική προστασία είναι ο κωδικός πρόσβασής σας.

Ποτέ μην δίνετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε τρίτους και μην εμποδίζετε την πρόσβαση του λογαριασμού σας. Τηρούμε τους ισχύοντες κανονισμούς και νόμους περί προστασίας δεδομένων. Τα δεδομένα που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επεξεργασία παραγγελιών και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, αλλά δεν θα τα μεταφέρουμε ποτέ σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Μην κοινοποιείτε τα προσωπικά σας στοιχεία

Το iconhome.gr δεν θα σας στείλει ποτέ email ή θα σας καλέσει μέσω τηλεφώνου για να ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στον ιστότοπό μας, ή τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας σας ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία.

Σε περίπτωση που κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας ή λάβει ένα ανεπιθύμητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω πληροφορίες, μην απαντήσετε και ενημερώστε αμέσως το info@iconhome.gr, ώστε να προχωρήσουμε στη διερεύνηση του συμβάντος.

Προσδιορισμός ψευδών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (απόπειρες «πλαστογράφησης» ή «ηλεκτρονικού ψαρέματος»)

Αγνοήστε τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε ζητώντας προσωπικά στοιχεία ή ανακατεύθυνση σε ιστότοπο διαφορετικό από το ichome.gr ή ζητώντας σας να πληρώσετε εκτός του iconhome.gr, καθώς θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια να πλαστογράφηση ή ηλεκτρονικό ψάρεμα και θα πρέπει να το θεωρήσετε δόλιο.

Το iconhome.gr χρησιμοποιεί το τέλος “@iconhome.gr” για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διαφορετική μορφή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για ψεύτικο email.

Ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος” περιέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους που χρησιμοποιούν τη λέξη “iconhome.gr” στη διεύθυνση URL τους, αλλά αυτό θα σας οδηγήσει σε έναν εντελώς διαφορετικό ιστότοπο. Εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το σύνδεσμο, θα δείτε τη σχετική διεύθυνση URL, η οποία πιθανότατα θα έχει διαφορετική μορφή από εκείνη που είναι συνδεδεμένη σε αυθεντικούς ιστότοπους iconhome.gr

Εάν εξακολουθείτε να κάνετε κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει “ψάρεμα” και οδηγείστε σε μια σελίδα που μοιάζει με “Ο λογαριασμός μου” ή οποιοσδήποτε σας ζητά να επαληθεύσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, αγνοήστε τα και θεωρήστε ότι είναι δόλια.

Επικοινωνήστε σε απόπειρες «Ψαρέματος»

Στείλτε ένα email στη διεύθυνση info@iconhome.gr και επισυνάψτε το email που θεωρείτε ψευδές. Επισυνάπτοντας αυτό το δόλιο email σε εμάς, μας βοηθάτε να εντοπίσουμε την πηγή του.

Εάν δεν μπορείτε να επισυνάψετε το ψεύτικο email, προωθήστε το στη διεύθυνση info@iconhome.gr και συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Προστατέψτε τον κωδικό πρόσβασής σας

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι πεζών-κεφαλαίων και πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον έξι χαρακτήρες. Εάν προσθέσετε αριθμούς ή ειδικούς χαρακτήρες, θα κάνετε τον κωδικό πρόσβασής σας πιο δύσκολο να αποκτήσετε ή να μαντέψετε.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε υπολογιστή για δημόσια χρήση (σε βιβλιοθήκες, διαδικτυακά καφέ κ.λπ.), να θυμάστε πάντα να αποσυνδέεστε από το iconhome.gr μόλις τελειώσετε.